Protestantse Gemeente te Maasdijk

Lied van de maand in de komende periode Lied van de maand in de komende periode

Dit zijn de liederen die de komende periode aan de beurt komen. Klik op de naam om het lied te beluisteren:

September    NLB Lied 974
'Maak ons uw liefde, God, tot opmaat'

Oktober        NLB Lied 839
'Ik danste die morgen toen de schepping begon'

November    HH 335/Opwekking 542
'God van trouw'

December    HH 159
'Wijs mij de weg naar Bethlehem'

Januari         HH 479
'Heer, U bent mijn leven'

Meld u aan voor de email berichten Meld u aan voor de email berichten

Wilt u in de toekomst ook via de mail op de hoogte gehouden worden over de zanggroepen? Onder andere voor het oefenen en aanleren van het Lied van de Maand? Dan kunt u een mail sturen naar:

Nieuwe liedboek en de PGM zanggroepen

Interview met Janice de Jong

Dit voorjaar is het nieuwe liedboek uitgekomen met nieuwe liederen en liederen waarvan de melodie wel bekend is maar waar een nieuwe tekst op is gemaakt. We spreken hierover met  Janice de Jong, die zelf graag zingt en piano speelt.

Advies / werkplan Commissie "Muziek in de gemeente" Advies / werkplan Commissie "Muziek in de gemeente"

De onze gemeente is voor de invoering van het Nieuwe Liedboek een commissie "Muziek in de gemeente" ingesteld.  Als u hier klikt kun u het complete advies / werkplan van deze commissie inzien.

Kerkdienst (Het Kruispunt)
datum en tijdstip 18-11-2018 om 09:30