Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Gemeentevergadering Gemeentevergadering

Wij nodigen u uit voor de gemeentevergadering op woensdag 23 januari. Deze wordt gehouden in De Hoeksteen en begint om 20:00 uur. De bouwcommissie heeft weer stappen gemaakt in de plannen voor het vernieuwen van Het Kruispunt en het inzichtelijk maken van de financiën. Zij praat u graag hierover bij. Als kerkenraad zijn wij natuurlijk benieuwd hoe u tegen deze ontwikkelingen aankijkt?

 
Kerst wandeling vrijdagavond 21 december

Kerst wandeling vrijdagavond 21 december

Kerstwandeling Maasdijk

Wandel mee en ontdek hoe het kerstverhaal op een bijzondere manier tot leven komt! Op vrijdagavond 21 december a.s. organiseren VVP Maasdijk, de Jacobus parochie en PG Maasdijk een kerstwandeling.
De wandeling is voor jong en oud die op deze avond ...

lees meer »
 
Nieuwsbrief per email Nieuwsbrief per email

Nieuwsbrief
Op 31 oktober jl. is de 1e digitale nieuwsbrief verschenen. Deze nieuwsbrief is verzonden aan de gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is in de .... 

lees meer »
 
NIEUW Kerkradio op Internet NIEUW Kerkradio op Internet

Het is sinds kort mogelijk om de kerkdiensten van PG Maasdijk en diensten in de Aula, te volgen via Internet.    Lees meer.... 

lees meer »
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.